Enter

Despre noiS.C. VICE COM 95 S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat care isi desfasoara activitatea de constructii, in conformitate cu dispozitiile legilor romane.
Infiintata din august 1995,de catre d-nul Gheorghe Victor, Vice Com 95 S.R.L. raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.
Obiectivul principal al firmei reprezinta asigurarea de inalta calitate a lucrarilor pe care le realizeaza.

Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.
Serviciile onorate cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.
Echipa nostra este dotata cu utilaje moderne si foloseste materiale de calitate,iar experienta acumulata de-a lungul anilor ne permite sa abordam fara impedimente executia unei game extinse de lucrari

poza1 poza2 poza3 poza4